La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdagavond tot zondagavond - Restaurant gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.
van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chefLes menus
-
Amuses-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe en 2 préparations,
Fenouil, combava, algue Nori,
Corail, coriandre, letche de tigre
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Caille de Challans
Tempura de carotte, ail noir
Raviole de foie gras, cuisse confite
Lait de coco, curry vert -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – Topinambour –Béarnaise à la Truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Pamplemousse de chez Humberto
Aloe vera, pomme verte -
Chocolat Guanaja
Orange sanguine, dacquoise, crémeux et glace café
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 42€
Vin “élégance” 54€
Sélection sans alcool 30€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe en 2 préparations,
Fenouil, combava, algue Nori,
Corail, coriandre, letche de tigre
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Skrei
Sirop de bouleau, coques, salsifis, cédrat,
Huile de bourgeons de sapin -
Caille de Challans
Tempura de carotte, ail noir
Raviole de foie gras, cuisse confite
Lait de coco, curry vert -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – Topinambour –Béarnaise à la Truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Pamplemousse de chez Humberto
Aloe vera, pomme verte -
Chocolat Guanaja
Orange sanguine, dacquoise, crémeux et glace café
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 56€
Vin “élégance” 72€
Sélection sans alcool 40€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
-
Amuses-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe en 2 préparations,
Fenouil, combava, algue Nori,
Corail, coriandre, letche de tigre
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Skrei
Sirop de bouleau, coques, salsifis, cédrat,
Huile de bourgeons de sapin -
Carabinero
Yaourt grec fumé, cresson
Piment d’Espelette, rouille -
Caille de Challans
Tempura de carotte, ail noir
Raviole de foie gras, cuisse confite
Lait de coco, curry vert -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – Topinambour –Béarnaise à la Truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Pamplemousse de chez Humberto
Aloe vera, pomme verte -
Chocolat Guanaja
Orange sanguine, dacquoise, crémeux et glace café
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 70€
Vin “élégance” 90€
Sélection sans alcool 50€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe en 2 préparations,
Fenouil, combava, algue Nori,
Corail, coriandre, letche de tigre
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€75 € -
Carabinero
Yaourt grec fumé, cresson
Piment d’Espelette, rouille85 € -
Homard bleu
Radis red meat, radis green meat, yuzu
Mozzarella de Neufchâteau, raviole, bisque épicée90 € -
3 petits plats autour de la Truffe Melanosporum95 €
-
Skrei
Sirop de bouleau, coques, salsifis, cédrat,
Huile de bourgeons de sapin80 € -
Sole
Croûte d’herbes, King Crabe,
Chou vert, algue wakamé, sésame95 € -
Caille de Challans
Tempura de carotte, ail noir
Raviole de foie gras, cuisse confite
Lait de coco, curry vert80 € -
Ris de veau – Truffe Melanosporum
En croûte de mie de pain, topinambour, béarnaise à la Truffe95 €
-
Pamplemousse de chez Humberto
Aloe vera, pomme verte
Chocolat Guanaja
Orange sanguine, dacquoise, crémeux et glace café28 € -
Forêt noire
Griotte, Chocolat Tulakalum,
Crème à la vanille de Tahiti, gavotte,
Sorbet au Galanga25 € -
Soufflé au Yuzu
Carpaccio d’ananas, gingembre, grenade
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
-
Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.
evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE: -15 € | Hond verboden trappengebouw