La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdag tot en met zondag - Restaurant gesloten op zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.

van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chef
Les menus
-
Amuses-bouche
-
Asperge Verte
Ricotta de bufflonnes de Neufchâteau,
Jaune d’œuf confit, câpre, coulis aux herbes, oxalis -
Agneau de lait des Pyrénées
Epaule confite, artichaut, petit pois, ail noir,
plate de Florenville, œillet du château de Bouillon -
Fraise gariguette
Panna cotta à la vanille bleue,
Rhubarbe, verveine, eau infusée
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Sélection de vin “élégance” 45 €
- - -
Le menu 3 services est uniquement servi le midi.
-
Amuses-bouche
-
Asperge Verte
Ricotta de bufflonnes de Neufchâteau,
Jaune d’œuf confit, câpre, coulis aux herbes, oxalis -
Filet de sole de Zeebrugge
Croûte d’ail des ours, asperge de Malines,
Morille, mousseline au Maitrank
-
Agneau de lait des Pyrénées
Epaule confite, artichaut, petit pois, ail noir,
plate de Florenville, œillet du château de Bouillon -
Fraise gariguette
Panna cotta à la vanille bleue,
Rhubarbe, verveine, eau infusée
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Sélection de vin “élégance” 60 €
-
Amuses-bouche
-
Asperge Verte
Ricotta de bufflonnes de Neufchâteau,
Jaune d’œuf confit, câpre, coulis aux herbes, oxalis -
Filet de sole de Zeebrugge
Croûte d’ail des ours, asperge de Malines,
Morille, mousseline au Maitrank
-
Langoustine royale
Navet, ponzu, bisque safranée
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€
-
Agneau de lait des Pyrénées
Epaule confite, artichaut, petit pois, ail noir,
plate de Florenville, œillet du château de Bouillon -
Fraise gariguette
Panna cotta à la vanille bleue,
Rhubarbe, verveine, eau infusée
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Sélection de vin “élégance” 75 €
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Asperge Verte
Ricotta de bufflonnes de Neufchâteau,
Jaune d’œuf confit, câpre, coulis aux herbes, oxalis42 € -
Truite de chez Angélique Gillet
en deux préparations,
Marinée et fumée, petit pois, menthe, radis, raifort48 € -
Langoustine royale
Navet, ponzu, bisque safranée
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€58 € -
Trois petits plats autour de la morille fraîche75 €
-
Filet de sole de Zeebrugge
Croûte d’ail des ours, asperge de Malines,
Morille, mousseline au Maitrank70 € -
Turbot
Piqué au jambon d’Ardenne, citron confit
Barigoule d’artichaut, gnocchi à l’ail des ours, fève des marais
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€70 € -
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole
Oignon nouveau, miso, épinard, cumin,
Jus au Vadouvan
65 € -
Agneau de lait des Pyrénées
Epaule confite, artichaut, petit pois, ail noir,
plate de Florenville, œillet du château de Bouillon
65 €
-
Fraise gariguette
Panna cotta à la vanille bleue,
Rhubarbe, verveine, eau infusée20 € -
Mousse au chocolat grand Cru
Meringue citronnée
Gavotte croustillante, sorbet verveine22 € -
Soufflé au Yuzu
Compoté de rhubarbe à l’hibiscus
Sorbet fraise22 € -
Dame blanche tournée minute
Chocolat Araguani18 €
-
Assortiment fromages
Pain au noix20 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.

evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE (1P.) - 15 € | Hond verboden: € 10 trappengebouw