La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdagavond tot zondagavond - Restaurant gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.
van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chefLes menus
-
Amuses-bouche
-
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
CIVET DE LIÈVRE À LA ROYALE
Plate de Florenville – Truffe d’automne
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50 € -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur -
Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 42€
Vin “élégance” 54€
Sélection sans alcool 30€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Dorade Sauvage
Huître de Gillardeau pochée, panais
Citron bergamote, beurre blanc aux algues -
CIVET DE LIÈVRE À LA ROYALE
Plate de Florenville – Truffe d’automne
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50 € -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur -
Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 56€
Vin “élégance” 72€
Sélection sans alcool 40€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
-
Amuses-bouche
-
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Dorade Sauvage
Huître de Gillardeau pochée, panais
Citron bergamote, beurre blanc aux algues -
Homard bleu
Butternut, lait de coco au curry,
Raviole, bisque à la châtaigne -
CIVET DE LIÈVRE À LA ROYALE
Plate de Florenville – Truffe d’automne
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50 € -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur -
Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 70€
Vin “élégance” 90€
Sélection sans alcool 50€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Huître de Gillardeau pochée
Mousseline de plate de Florenville, jaune d’œuf confit
Caviar belge, beurre blanc au Champagne
95 € -
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€
70 € -
Foie de canard poêlé
Crumble aux épices
Crème de cèpes, confit de citron70 € -
Homard bleu
Butternut, lait de coco au curry,
Raviole, bisque à la châtaigne80 €
-
Dorade Sauvage
Huître de Gillardeau pochée, panais
citron bergamote, beurre blanc aux algues80 € -
Turbo rôti
Topinambour, poireau confit
Salicorne, mousseline au King Crabe95 € -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur80 € -
Perdreaux en feuille de vigne
Topinambour, chicon, pomme, champignons des bois90 € -
Râble de lièvre rôti
Légumes et fruits d’automne
Plate de Florenville – Truffe d’automne
Civet de lièvre à la Royale
(Servi pour 2 couverts - à partir du 15 octobre)
90 €
-
Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin
25 € -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
25 € -
Soufflé au Chocolat grand cru
Poivre Timut, figue pochée
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
-
Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.
evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE: -15 € | Hond verboden trappengebouw