La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdagavond tot zondagavond - Restaurant gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.

van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chef
Les menus
-
Amuses-bouche
-
Truite de chez Angélique Gillet
Marinée et en tartare,
Accompagnée de sa rillette et de son bouillon,
Petit pois, radis, menthe, raifort -
CUISSE DE GRENOUILLE - RIS DE VEAU – MORILLE
En croûte d’ail des ours – caramélisé au Tandoori – sauce Noilly Prat
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 40 € -
Côte d’Agneau de lait des Pyrénées
Asperge verte de Stéphane Longlune, anchois
Epaule confite, navet, huile de piment d’Espelette -
Rhubarbe
Pochée à l’hibiscus, maitrank, glace à l’aspérule -
Pavlova
Citron de chez Humberto, estragon, vanille Bleue
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 39€
Vin “élégance” 51€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Truite de chez Angélique Gillet
Marinée et en tartare,
Accompagnée de sa rillette et de son bouillon,
Petit pois, radis, menthe, raifort -
Turbot rôti
Asperge de Maline, yaourt, limequat,
Capre, jus de cresson de fontaine -
CUISSE DE GRENOUILLE - RIS DE VEAU – MORILLE
En croûte d’ail des ours – caramélisé au Tandoori – sauce Noilly Prat
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 40 € -
Côte d’Agneau de lait des Pyrénées
Asperge verte de Stéphane Longlune, anchois
Epaule confite, navet, huile de piment d’Espelette -
Rhubarbe
Pochée à l’hibiscus, maitrank, glace à l’aspérule -
Pavlova
Citron de chez Humberto, estragon, vanille Bleue
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 52€
Vin “élégance” 68€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
-
Amuses-bouche
-
Truite de chez Angélique Gillet
Marinée et en tartare,
Accompagnée de sa rillette et de son bouillon,
Petit pois, radis, menthe, raifort -
Turbot rôti
Asperge de Maline, yaourt, limequat,
Capre, jus de cresson de fontaine -
Langoustine Royale
Rôtie et en carpaccio,
Fraise Ananas et Gariguette, fève des Marais, verveine, poivre rose
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€ -
CUISSE DE GRENOUILLE - RIS DE VEAU – MORILLE
En croûte d’ail des ours – caramélisé au Tandoori – sauce Noilly Prat
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 40 € -
Côte d’Agneau de lait des Pyrénées
Asperge verte de Stéphane Longlune, anchois
Epaule confite, navet, huile de piment d’Espelette -
Rhubarbe
Pochée à l’hibiscus, maitrank, glace à l’aspérule -
Pavlova
Citron de chez Humberto, estragon, vanille Bleue
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 65 €
Vin “élégance” 85 €
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Truite de chez Angélique Gillet
Marinée et en tartare,
Accompagnée de sa rillette et de son bouillon,
Petit pois, radis, menthe, raifort60 € -
Langoustine Royale
Rôtie et en carpaccio,
Fraise Ananas et Gariguette, fève des Marais, verveine, poivre rose
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€
70 € -
Homard bleu de l’Escaut
Asperge de Maline, petit pois,
Œuf de caille, vinaigrette au corail80 € -
Cuisse de grenouille en croûte d’ail des ours
ris de veau caramélisé au tandoori,
morille farcie au ris de veau, sauce Noilly Prat80 €
-
Lotte
Laquée au Miso et citron
Barigoule d’Artichaut poivrade, fève des Marais
Jambon de chez Jaspart et huile de bourgeon de sapin65 € -
Turbot rôti
Asperge de Maline, yaourt, limequat,
Capre, jus de cresson de fontaine85 € -
Côte d’Agneau de lait des Pyrénées
Asperge verte de Stéphane Longlune, anchois
Epaule confite, navet, huile de piment d’Espelette80 € -
Filet de veau
Asperge verte, petit pois,
Morille, gnocchi à l’ail des ours75 €
-
Rhubarbe
Pochée à l’hibiscus, maitrank, glace à l’aspérule
Pavlova
Citron de chez Humberto, estragon, vanille Bleue25 € -
Mousse légère
Au Chocolat Grand Cru du Pérou
Gavotte croustillante23 € -
Soufflé au Yuzu
Rhubarbe pochée, sorbet fraise gariguette25 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani18 €
-
Assortiment fromages
Pain au noix25 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.

evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE (1P.) - 15 € | Chien interdit trappengebouw