La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdagavond tot zondagavond - Restaurant gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.

van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chef
Les menus
-
Amuses-bouche
-
Hamashi
Grillé et en tartare,
Tomate à l’ancienne, yaourt grec
Fenouil, sésame bonite
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€ -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – gnocchi au Parmesan – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 45 € -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole d’abats
Aubergine, Blette, Jus au curry vert -
Melon
Agastache, pastèque, hibiscus -
Myrtille
Mascarpone, chocolat blanc, verveine
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 39€
Vin “élégance” 51€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Hamashi
Grillé et en tartare,
Tomate à l’ancienne, yaourt grec
Fenouil, sésame bonite
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€ -
Filet de Rouget
Courgette, piment doux, olive Taggiasche, jus de bouillabaisse -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – gnocchi au Parmesan – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 45 € -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole d’abats
Aubergine, Blette, Jus au curry vert -
Melon
Agastache, pastèque, hibiscus -
Myrtille
Mascarpone, chocolat blanc, verveine
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 52€
Vin “élégance” 68€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
-
Amuses-bouche
-
Hamashi
Grillé et en tartare,
Tomate à l’ancienne, yaourt grec
Fenouil, sésame bonite
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€ -
Filet de Rouget
Courgette, piment doux, olive Taggiasche, jus de bouillabaisse -
Homard bleu
Cerise, amande, géranium Rosat
Mozzarella de Neufchâteau -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – gnocchi au Parmesan – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 45 € -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole d’abats
Aubergine, Blette, Jus au curry vert -
Melon
Agastache, pastèque, hibiscus -
Myrtille
Mascarpone, chocolat blanc, verveine
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 65 €
Vin “élégance” 85 €
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Hamashi
Grillé et en tartare,
Tomate à l’ancienne, yaourt grec
Fenouil, sésame bonite
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€65 € -
Langoustine Royale
Rôtie et en tartare,
Tapioca de petits légumes, consommé
Gelée d’hibiscus, crème de raifort
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€70 € -
Homard bleu
Cerise, amande, géranium Rosat
Mozzarella de Neufchâteau80 € -
Foie de canard poêlé
Fruits des bois, fleurs du jardin
Crumble, citron confit60 €
-
Filet de Rouget
Courgette, piment doux, olive Taggiasche, jus de bouillabaisse70 € -
Bar rôti
Petit épeautre, chorizo, légumes d’été
Calamar, fenouil , sauce vierge80 € -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole d’abats
Aubergine, Blette, Jus au curry vert75 € -
Ris de Veau – Truffe Melanosporum
En croûte de mie de pain, artichaut,
Gnocchi au Parmesan, béarnaise85 €
-
Melon
Agastache, pastèque, hibiscus
Myrtille
Mascarpone, Chocolat blanc, Verveine25 € -
Baba au Rhum
Soupe de pêche,
Pêche blanche, sorbet agastache23 € -
Soufflé au chocolat grand cru
Fruits des bois, glace à la vanille bleue25 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani18 €
-
Assortiment fromages
Pain au noix25 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.

evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE: -15 € | Hond verboden trappengebouw