La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdagavond tot zondagavond - Restaurant gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.
van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chefLes menus
-
Amuses-bouche
-
Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert -
Pêche
Baba au Rhum, verveine -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 42€
Vin “élégance” 54€
Sélection sans alcool 30€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu -
Filet de rouget rôti
Pomme de terre, fenouil, pain soufflé,
Bouillabaisse, rouille -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert -
Pêche
Baba au Rhum, verveine -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 56€
Vin “élégance” 72€
Sélection sans alcool 40€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
-
Amuses-bouche
-
Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu -
Filet de rouget rôti
Pomme de terre, fenouil, pain soufflé,
Bouillabaisse, rouille -
Langoustine Royale
en 3 préparations
Concombre, melon Galia, yaourt Grec
Citron combava, bisque, huile de piment doux
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert -
Pêche
Baba au Rhum, verveine -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 70€
Vin “élégance” 90€
Sélection sans alcool 50€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu
80 € -
Truite de chez Angélique Gillet
Accompagnée de sa rillette et de son bouillon
concombre, radis, menthe, capucine, raifort70 € -
Foie de canard poêlé
Cerise, shiso, girolle, amande, fraîche
Raviole de foie gras, bouillon de champignons70 € -
Langoustine Royale
en 3 préparations
Concombre, melon Galia, yaourt Grec
Citron combava, bisque, huile de Piment doux
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€85 €
-
Filet de rouget rôti
Pomme de terre, fenouil, pain soufflé,
Bouillabaisse, rouille75 € -
Saint-Pierre
Déclinaison de courgette
Poivron confit, coque, sauce vierge90 € -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert80 € -
Ris de Veau – Truffe Melanosporum
En croûte de mie de pain, artichaut, béarnaise95 €
-
Pêche
Baba au Rhum, verveine25 € -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache25 € -
Soufflé au Chocolat
Cerise pochée au vin rouge
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
-
Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.
evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE: -15 € | Hond verboden trappengebouw