La Table de Maxime
Fine dining restaurant & premier rooms
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open from Wednesday evening to Sunday evening - Restaurant closed on Monday, Tuesday, Wednesday lunchtime and Saturday lunchtime -
Restaurant
Ardennois born and bred, Maxime Collard bids dinner guests a cordial and culinary refined welcome at his restaurant. In this fully renovated old farmhouse, the rustic charm of bygone days harmoniously blends in with the contemporary design style, exuding a plush sense of modern refinement in a location steeped in history.
As far as the eye can see, just a few steps away from the lovely terrace, guests are embraced by the lush natural scenery. Gently rippling mere yards away from the restaurant, the clear river Our provides fresh water to the surrounding fields and woodlands.
of the Ardennes! ”
Hotel
To enable visitors to enjoy the deep-rooted allure of the local area for a little longer, Maxime Collard also has 6 romantic room on offer.
The beneficent sense of comfort and peace and quiet are thrown in for good measure in these delightful rooms daubed in warm and restrained hues.
Each room is unique, with details of yesteryear naturally mixing in with the contemporary furniture pieces.
with a contemporary sauce. ”
Driven by an intrinsic of creativity and eager to drive his business forward, Maxime Collard has developed a culinary style that is up there with the best of them with astounding swiftness.
The ChefLes menus
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Amuses-bouche
-
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
RIS DE VEAU – TRUFFE D’AUTOMNE
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur -
Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 42€
Vin “élégance” 54€
Sélection sans alcool 30€
- - -
Servi uniquement le midi
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Amuse-bouche
-
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Dorade Sauvage
Huître de Gillardeau pochée, panais
Citron bergamote, beurre blanc aux algues -
RIS DE VEAU – TRUFFE D’AUTOMNE
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur -
Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 56€
Vin “élégance” 72€
Sélection sans alcool 40€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
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Amuses-bouche
-
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Dorade Sauvage
Huître de Gillardeau pochée, panais
Citron bergamote, beurre blanc aux algues -
Homard bleu
Butternut, lait de coco au curry,
Raviole, bisque à la châtaigne -
RIS DE VEAU – TRUFFE D’AUTOMNE
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur -
Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 70€
Vin “élégance” 90€
Sélection sans alcool 50€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
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Huître de Gillardeau pochée
Mousseline de plate de Florenville, jaune d’œuf confit
Caviar belge, beurre blanc au Champagne
95 € -
Hamachi
Radis Green et Red Meat
Sésame, poire, yuzu
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€
70 € -
Foie de canard poêlé
Crumble aux épices
Crème de cèpes, confit de citron70 € -
Homard bleu
Butternut, lait de coco au curry,
Raviole, bisque à la châtaigne80 €
-
Dorade Sauvage
Huître de Gillardeau pochée, panais
citron bergamote, beurre blanc aux algues80 € -
Turbo rôti
Topinambour, poireau confit
Salicorne, mousseline au King Crabe95 € -
Chevreuil de nos forêts
Salsifis, chou de Bruxelles, airelles
Pâté chaud, Sauce Grand Veneur80 € -
Perdreaux en feuille de vigne
Topinambour, chicon, pomme, champignons des bois90 € -
Râble de lièvre rôti
Légumes et fruits d’automne
Plate de Florenville – Truffe d’automne
Civet de lièvre à la Royale
(Servi pour 2 couverts - à partir du 15 octobre)
90 €
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Pavlova
Fruits d’automne, sorbet au raisin
25 € -
Chocolat gianduja
Noisette, caramel, glace au foin et miel du village
25 € -
Soufflé au Chocolat grand cru
Poivre Timut, figue pochée
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
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Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
The menus and the menu cards change frequently, keep up to date!
Rooms
The hotel's 6 guest rooms are a standing invitation to enjoy your stay in a setting that exudes harmony, balanced and good taste embedded in all modern convenience. The imposing oak beams and the majestic fireplace rekindle the warmth and sumptuous bliss of days of yore.
a sense of balance and good taste. ”
- TV
- Radio
- Free Wi-Fi
- Telephone
- Parking
RATES - BREAKFAST INCLUDED(pour 2P.)
~ Superior double room ( with shower ): 210 €
SINGLE: -15 € | Dog prohibited Staircase building