La Table de Maxime
Fine dining restaurant & premier rooms
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open from Wednesday evening to Sunday evening - Restaurant closed on Monday, Tuesday, Wednesday lunchtime and Saturday lunchtime -
Restaurant
Ardennois born and bred, Maxime Collard bids dinner guests a cordial and culinary refined welcome at his restaurant. In this fully renovated old farmhouse, the rustic charm of bygone days harmoniously blends in with the contemporary design style, exuding a plush sense of modern refinement in a location steeped in history.
As far as the eye can see, just a few steps away from the lovely terrace, guests are embraced by the lush natural scenery. Gently rippling mere yards away from the restaurant, the clear river Our provides fresh water to the surrounding fields and woodlands.
of the Ardennes! ”
Hotel
To enable visitors to enjoy the deep-rooted allure of the local area for a little longer, Maxime Collard also has 6 romantic room on offer.
The beneficent sense of comfort and peace and quiet are thrown in for good measure in these delightful rooms daubed in warm and restrained hues.
Each room is unique, with details of yesteryear naturally mixing in with the contemporary furniture pieces.
with a contemporary sauce. ”
Driven by an intrinsic of creativity and eager to drive his business forward, Maxime Collard has developed a culinary style that is up there with the best of them with astounding swiftness.
The ChefLes menus
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Amuses-bouche
-
Maquereau
En 3 préparations, betterave rouge,
Leche de tigre, Œillet du château de Bouillon -
SAINT-JACQUES EN DEMI-DEUIL
salsifis, pied de porc, truffe melanosporum
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€ -
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, navet, trévise,
Raviole de foie gras, consommé au Vadouvan -
Forêt d’hiver
Chocolat, noisette, agrumes, grenade -
Kiwi Citron vert,
Aloé vera, menthe
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 45€
Vin “élégance” 57€
Sélection sans alcool 33€
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Servi uniquement le midi
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Amuse-bouche
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Maquereau
En 3 préparations, betterave rouge,
Leche de tigre, Œillet du château de Bouillon -
Filet de Sole
En croûte de cresson de fontaine,
Topinambour, coque, limequat -
SAINT-JACQUES EN DEMI-DEUIL
salsifis, pied de porc, truffe melanosporum
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€ -
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, navet, trévise,
Raviole de foie gras, consommé au Vadouvan -
Forêt d’hiver
Chocolat, noisette, agrumes, grenade -
Kiwi
Citron vert, Aloé vera, menthe
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 60€
Vin “élégance” 76€
Sélection sans alcool 44€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
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Amuses-bouche
-
Maquereau
En 3 préparations, betterave rouge,
Leche de tigre, Œillet du château de Bouillon -
Filet de Sole
En croûte de cresson de fontaine,
Topinambour, coque, limequat -
Langoustine Royale
En 2 préparations, Carotte, citron bergamote, bisque
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
SAINT-JACQUES EN DEMI-DEUIL
salsifis, pied de porc, truffe melanosporum
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€ -
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, navet, trévise,
Raviole de foie gras, consommé au Vadouvan -
Forêt d’hiver
Chocolat, noisette, agrumes, grenade -
Kiwi
Citron vert, Aloé vera, menthe
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 75€
Vin “élégance” 95€
Sélection sans alcool 55€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
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Maquereau
En 3 préparations, betterave rouge,
Leche de tigre, Œillet du château de Bouillon70 € -
Saint-Jacques en Demi-deuil
Salsifis, Pied de porc, Truffe Melanosporum85 € -
Langoustine Royale
En 2 préparations,
Carotte, citron bergamote, bisque
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€85 € -
Trois petits plats de Truffe Melanosporum95 €
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Filet Sole
En croûte de cresson de fontaine,
Topinambour, coque, limequat90 € -
Skrei
Chou-fleur, crevette grise,
Algue Nori, beurre blanc, caviar belge95 € -
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, navet, trévise,
Raviole de foie gras, consommé au Vadouvan90 € -
Ris de Veau – Truffe Melanosporum
En croûte de mie de pain, salsifis, béarnaise à la truffe,
Tarte fine de Shiitake, Mesclun100 €
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Forêt d’hiver
Chocolat, noisette, agrumes, grenade25 € -
Kiwi
Citron vert, Aloé vera, menthe25 € -
Soufflé au Yuzu
Salade de fruits exotiques
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
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Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
The menus and the menu cards change frequently, keep up to date!
Rooms
The hotel's 6 guest rooms are a standing invitation to enjoy your stay in a setting that exudes harmony, balanced and good taste embedded in all modern convenience. The imposing oak beams and the majestic fireplace rekindle the warmth and sumptuous bliss of days of yore.
a sense of balance and good taste. ”
- TV
- Radio
- Free Wi-Fi
- Telephone
- Parking
RATES - BREAKFAST INCLUDED(pour 2P.)
~ Superior double room ( with shower ): 210 €
SINGLE: -15 € | Dog prohibited Staircase building