La Table de Maxime
Fine dining restaurant & premier rooms
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open from Wednesday to Sunday included - Restaurant closed on Saturday lunchtime -
Restaurant
Ardennois born and bred, Maxime Collard bids dinner guests a cordial and culinary refined welcome at his restaurant. In this fully renovated old farmhouse, the rustic charm of bygone days harmoniously blends in with the contemporary design style, exuding a plush sense of modern refinement in a location steeped in history.
As far as the eye can see, just a few steps away from the lovely terrace, guests are embraced by the lush natural scenery. Gently rippling mere yards away from the restaurant, the clear river Our provides fresh water to the surrounding fields and woodlands.

of the Ardennes! ”
Hotel
To enable visitors to enjoy the deep-rooted allure of the local area for a little longer, Maxime Collard also has 6 romantic room on offer.
The beneficent sense of comfort and peace and quiet are thrown in for good measure in these delightful rooms daubed in warm and restrained hues.
Each room is unique, with details of yesteryear naturally mixing in with the contemporary furniture pieces.
with a contemporary sauce. ”
Driven by an intrinsic of creativity and eager to drive his business forward, Maxime Collard has developed a culinary style that is up there with the best of them with astounding swiftness.
The Chef
Les menus
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LE MENU DU MARCHÉ À 55€
Mises en bouche
***
Entrée
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Plat
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Dessert
- SERVI DU MERCREDI MIDI AU VENDREDI MIDI -
Les menus sont servis pour l’ensemble de la table.
Merci de nous signaler les allergies éventuelles lors de votre commande.
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Amuses-bouche
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Huître de Gillardeau pochée
Tartare de bœuf, Crème de caviar Impérial,
Bette, Consommé de queue de bœuf
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ / 10g -
Chevreuil de nos forêts
Chutney d’échalote, Céleri au curcuma, Airelle, Trompette de la mort,
Sauce grand Veneur -
Poire pochée Ganache au Praliné, Noisettes torréfiées, Sorbet poire
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Sélection de vin “élégance” 39 €
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Le menu 3 services n’est pas disponible le vendredi et samedi soir
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Amuses-bouche
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Huître de Gillardeau pochée
Tartare de bœuf, Crème de caviar Impérial,
Bette, Consommé de queue de bœuf
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ / 10g -
Filet de Sole en croûte d’herbes
Poireau confit, King crabe, Beurre blanc -
Chevreuil de nos forêts
Chutney d’échalote, Céleri au curcuma, Airelle, Trompette de la mort,
Sauce grand Veneur -
Poire pochée Ganache au Praliné, Noisettes torréfiées, Sorbet poire
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Sélection de vin “élégance” 52 €
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Amuses-bouche
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Huître de Gillardeau pochée
Tartare de bœuf, Crème de caviar Impérial,
Bette, Consommé de queue de bœuf
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ / 10g -
Filet de Sole en croûte d’herbes
Poireau confit, King crabe, Beurre blanc -
Ecrevisse, Royale de cèpes
Foie gras, bisque à la châtaigne -
Chevreuil de nos forêts
Chutney d’échalote, Céleri au curcuma, Airelle, Trompette de la mort,
Sauce grand Veneur -
Poire pochée Ganache au Praliné,
Noisettes torréfiées, Sorbet poire
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Sélection de vin “élégance” 65 €
À la carte
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Huître de Gillardeau pochée
Tartare de bœuf, Crème de caviar Impérial,
Bette, Consommé de queue de bœuf
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ / 10g40 € -
Ecrevisse, Royale de cèpes
Foie gras, bisque à la châtaigne40 € -
Langoustine Royale en deux préparations
Tartare, poivre rose, crème de raifort,
Huile de ciboulette Rôtie, perles de Tapioca, petits légumes croquants et son consommé
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ / 10g50 € -
Raviole farcie au Foie gras
Châtaigne, légumes croquants
Consommé aux champignons des bois38 €
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Filet de Sole en croûte d’herbe
Poireau confit, King crabe, Beurre blanc52 € -
Turbot
Couteau farci au Jambon d’Ardenne, Salicorne, Chou-fleur Multicolore, Huile au curry
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ / 10g55 € -
Perdreau en feuilles de vigne
Chicon, Raisin, Pomme caramélisée, Champignons des bois52 € -
Chevreuil de nos forêts
Chutney d’échalote, Céleri au curcuma, Airelle, Trompette de la mort,
Sauce grand Veneur52 € -
Râble de lièvre rôti
(Disponible à partir du 15 octobre)
Légumes et fruits d’automne, Civet de lièvre à la Royale
SERVI POUR 2 COUVERTS58 €
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Poire pochée
Ganache au Praliné, Noisettes torréfiées, Sorbet poire16 € -
Figue et raisin pochés au vin rouge
Biscuit aux noix, Glace à la Cannelle16 € -
Soufflé au chocolat Grand Cru
Figue pochée, Poivre Timut Glace au Whisky belge20 € -
Dame blanche en coque de chocolat Araguani16 €
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Assortiment de 5 fromages – Toast aux fruits secs20 €
The menus and the menu cards change frequently, keep up to date!
Rooms
The hotel's 6 guest rooms are a standing invitation to enjoy your stay in a setting that exudes harmony, balanced and good taste embedded in all modern convenience. The imposing oak beams and the majestic fireplace rekindle the warmth and sumptuous bliss of days of yore.

a sense of balance and good taste. ”
- TV
- Radio
- Free Wi-Fi
- Telephone
- Parking
RATES - BREAKFAST INCLUDED(pour 2P.)
~ Double rooms with a shower: 130 €
SINGLE (1P.) - 15 € | Extra bed 40 € | Dog: 10 €