La Table de Maxime
Fine dining restaurant & premier rooms
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open from Wednesday evening to Sunday evening - Restaurant closed on Monday, Tuesday, Wednesday lunchtime and Saturday lunchtime -
Restaurant
Ardennois born and bred, Maxime Collard bids dinner guests a cordial and culinary refined welcome at his restaurant. In this fully renovated old farmhouse, the rustic charm of bygone days harmoniously blends in with the contemporary design style, exuding a plush sense of modern refinement in a location steeped in history.
As far as the eye can see, just a few steps away from the lovely terrace, guests are embraced by the lush natural scenery. Gently rippling mere yards away from the restaurant, the clear river Our provides fresh water to the surrounding fields and woodlands.

of the Ardennes! ”
Hotel
To enable visitors to enjoy the deep-rooted allure of the local area for a little longer, Maxime Collard also has 6 romantic room on offer.
The beneficent sense of comfort and peace and quiet are thrown in for good measure in these delightful rooms daubed in warm and restrained hues.
Each room is unique, with details of yesteryear naturally mixing in with the contemporary furniture pieces.
with a contemporary sauce. ”
Driven by an intrinsic of creativity and eager to drive his business forward, Maxime Collard has developed a culinary style that is up there with the best of them with astounding swiftness.
The Chef
Les menus
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Amuses-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En demi-deuil et rôtie,
Yaourt fumé, cresson, noix, corail
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€
-
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPURUM
Artichaut poivrade, béarnaise à la Truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 40 € -
Pigeon d’Anjou
Raviole oignon et Parmesan, consommé à la livèche,
Betterave, griotte, cuisse confite, jus au curry vert -
Mangue
Mascarpone, fruits de la passion -
Praliné
Noix de Pécan, gianduja
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
FORFAIT VINS :
Vin “découverte” 39€
Vin “élégance” 51€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuses-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En demi-deuil et rôtie,
Yaourt fumé, cresson, noix, corail
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€ -
Skrei
Barigoule de topinambour, huile cardamone,
Couteau de mer, jambon d’Ardenne, salicorne -
Ris de veau - Truffe melanospurum
Artichaut poivrade, béarnaise à la Truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 40 € -
Pigeon d’Anjou
Raviole oignon et Parmesan, consommé à la livèche,
Betterave, griotte, cuisse confite, jus au curry vert -
Mangue
Mascarpone, fruits de la passion -
Praliné
Noix de Pécan, gianduja
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
FORFAIT VINS:
Vin “découverte” 52€
Vin “élégance” 68€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
-
Amuses-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En demi-deuil et rôtie,
Yaourt fumé, cresson, noix, corail
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€ -
Skrei
Barigoule de topinambour, huile cardamone,
Couteau de mer, jambon d’Ardenne, salicorne -
Langoustine Royale
Rôtie et en tartare,
Pomelo, pequillos, cacahuète, coriandre -
Ris de veau - Truffe melanospurum
Artichaut poivrade, béarnaise à la Truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 40 € -
Pigeon d’Anjou
Raviole oignon et Parmesan, consommé à la livèche,
Betterave, griotte, cuisse confite, jus au curry vert -
Mangue
Mascarpone, fruits de la passion -
Praliné
Noix de Pécan, gianduja
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DU DESSERT : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
FORFAIT VINS:
Vin “découverte” 65 €
Vin “élégance” 85 €
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En demi-deuil et rôtie,
Yaourt fumé, cresson, noix, corail
SUPPLÉMENT CAVIAR : 20€60 € -
Veau de nos prairies
En tartare et carpaccio,
Plate de Florenville, crème de raifort, caviar belge65 € -
Langoustine Royale
Rôtie et en tartare,
Pomelo, pequillos, cacahuète, coriandre70 € -
Trois petits plats autour de la Truffe Melanospurum85 €
-
Skrei
Barigoule de topinambour, huile cardamone,
Couteau de mer, jambon d’Ardenne, salicorne65 € -
Filet de sole en croûte de truffe
Salsifis, Truffe Melanosporum,
Mousseline au King Crabe85 € -
Pigeon d’Anjou
Raviole oignon et Parmesan, consommé à la livèche,
Betterave, griotte cuisse confite, jus au curry vert70 € -
Ris de veau et Truffe Melanospurum
En croûte de pain,
Artichaut poivrade, gnocchi, béarnaise à la Truffe75 €
-
Mangue
Mascarpone, fruits de la passion
Praliné
Noix de Pécan, Gianduja23 € -
Agrumes
Gavotte
Sorbet au shiso pourpre23 € -
Soufflé au chocolat grand Cru
Agrumes, glace à la Vanille Bleue25 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani18 €
-
Assortiment fromages
Pain au noix25 €
The menus and the menu cards change frequently, keep up to date!
Rooms
The hotel's 6 guest rooms are a standing invitation to enjoy your stay in a setting that exudes harmony, balanced and good taste embedded in all modern convenience. The imposing oak beams and the majestic fireplace rekindle the warmth and sumptuous bliss of days of yore.

a sense of balance and good taste. ”
- TV
- Radio
- Free Wi-Fi
- Telephone
- Parking
RATES - BREAKFAST INCLUDED(pour 2P.)
~ Double rooms with a shower: 140 €
SINGLE (1P.) - 15 € | Dog not allowed