La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdagavond tot zondagavond - Restaurant gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.

van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chef
Les menus
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4 mises en bouche
Entrée
Plat
Dessert
5 mignardises
- Selon l’inspiration du chef -
1 apéritif maison, 2 accords mets/vin ou sans alcool, 1/2l d’eau, 1 thé ou 1 café
Servi uniquement le midi
-
Amuses-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En 3 préparations, céleri, sésame
Leche de tigre à la livèche
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
RIS DE VEAU – TRUFFE
En croûte de mie de pain – artichaut –béarnaise à la truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€ -
Chevreuil de nos forêts
En 2 préparations, maïs, herbes aux bisons, mûres
Topinambour, champignons des bois, sauce Grand Veneur -
Poire Williams
Jasmin, figue, dacquoise noisette -
Chocolat noir fumé
Cardamone, sureau, sarrasin, cacao, Verjus
SSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 51€
Vin “élégance” 105€
Sélection sans alcool 33€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En 3 préparations, céleri, sésame
Leche de tigre à la livèche
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Maigre
Calamar, bouillabaisse au butternu
Fenouil, pain soufflé à l’encre de sèche -
RIS DE VEAU – TRUFFE
En croûte de mie de pain – artichaut –béarnaise à la truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€ -
Chevreuil de nos forêts
En 2 préparations, maïs, herbes aux bisons, mûres
Topinambour, champignons des bois, sauce Grand Veneur -
Poire Williams
Jasmin, figue, dacquoise noisette -
Chocolat noir fumé
Cardamone, sureau, sarrasin, cacao, Verjus
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 68€
Vin “élégance” 140€
Sélection sans alcool 44€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
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Amuses-bouche
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En 3 préparations, céleri, sésame
Leche de tigre à la livèche
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Maigre
Calamar, bouillabaisse au butternut
Fenouil, pain soufflé à l’encre de sèche -
Homard bleu
Betterave rouge, cassis
Mozzarella de Neufchâteau, bisque à l’hibiscus -
RIS DE VEAU – TRUFFE
En croûte de mie de pain – artichaut –béarnaise à la truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€
-
Chevreuil de nos forêts
En 2 préparations, maïs, herbes aux bisons, mûres
Topinambour, champignons des bois, sauce Grand Veneur -
Poire Williams
Jasmin, figue, dacquoise noisette -
Chocolat noir fumé
Cardamone, sureau, sarrasin, cacao, Verjus
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 85€
Vin “élégance” 175€
Sélection sans alcool 55€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Coquilles Saint-Jacques de Dieppe
En 3 préparations, céleri, sésame Leche de tigre à la livèche
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€90 € -
Homard bleu
Betterave rouge, cassis
Mozzarella de Neufchâteau, bisque à l’hibiscus95 € -
Foie de canard poelé
Crumble aux épices
Raviole aux champignons des bois, crème de cèpes80 € -
Huître de Gillardeau pochée
Plate de Florenville,
Œuf de caille, Caviar belge
Sauce Champagne105 €
-
Maigre
Calamar, bouillabaisse au butternut
Fenouil, pain soufflé à l’encre de sèche95 € -
Chevreuil de nos forêts
En 2 préparations, maïs, herbes aux bisons, mûres
Topinambour, champignons des bois, sauce Grand Veneur90 € -
Perdreaux en feuille de vigne
Topinambour, chicon, pomme, champignons des bois95 € -
Râble de lièvre rôti
Légumes et fruits d’automne
Plate de Florenville, Truffe d’automne
Civet de lièvre à la Royale
(Servi pour 2 couverts - à partir du 15 octobre)100 €
-
Poire Williams
Jasmin, figue, dacquoise noisette25 € -
Chocolat noir fumé
Cardamone, sureau, sarrasin, cacao, Verjus25 € -
Soufflé chocolat
Figue pochée au vin rouge
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
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Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.

evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE: -15 € | Hond verboden trappengebouw