La Table de Maxime
Gastronomisch restaurant & verfijnde kamers Trappengebouw
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open van woensdagavond tot zondagavond - Restaurant gesloten op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag -
Het restaurant
Maxime Collard is geboren en getogen in de Ardennen en verwelkomt u daar graag aan tafel. In dit gerenoveerde boerderijtje gaan rustiek en modern design hand in hand. Er heerst een zachte, hedendaagse sfeer op deze plek vol geschiedenis.
Een paar stappen verder op het mooie terras kunt u zalig tot rust komen tussen de weelderige natuur. En op enkele meters van het restaurant kronkelt de Our, naar de omliggende velden en bossen waar het heldere water voor nieuw leven zorgt.

van de Ardennen! ”
Het hotel
Om u wat langer van de charmes van deze streek te laten genieten, biedt Maxime Collard ook 6 verleidelijke kamers aan.
Comfort en rust zijn gegarandeerd in deze oogstrelende kamers met sobere en warme tinten.
Het hedendaagse meubilair versmelt in elke kamer perfect met de oudere, historische elementen en maakt elke ruimte uniek.
met een hedendaags sausje”
Met veel creativiteit en dadendrang heeft chef Maxime Collard verbazend snel een culinaire stijl ontwikkeld die de grootste chefs waardig is.
De chef
Les menus
-
2 Amuse-bouches
-
Asperge de Malines
Yaourt fumé, sarrasin torréfié,
Mousseline de cerfeuil, jaune d’œuf frit,
Avruga -
Cochon de lait de chez Jaspart
Epaule confite, artichaut, petits pois,
Ail noir, plate de Florenville -
Chocolat Dulcey
Rhubarbe, basilic thaï, sorbet hibiscus -
2 Mignardises
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
OFFRE LIMITEE JUSQUE FIN MAI
Merci de préciser le choix du Menu Découverte lors de votre réservation.
-
Amuses-bouche
-
Asperges de Malines
En 2 préparations, flétan, maitrank
Petits pois, citron caviar, huile de menthe -
CUISSES DE GRENOUILLE – RIS DE VEAU – MORILLES
Beurre d'ail des ours, épices tandoori, sauce Noilly Prat
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€ -
Caille de Challans
Asperges vertes de Stéphane Longlune,
Fève des Marais, ail noir, cuisse confite, lait de coco -
Fraise Gariguette
Vanille bleue, shiso, pistache, verveine -
Chocolat Dulcey
Rhubarbe, basilic thaï, sorbet hibiscus
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 51€
Vin “élégance” 105€
Sélection sans alcool 33€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Thon rouge
En 3 préparations, tomate, anchois,
Olive noire, capucine, yuzu -
Turbot
Courgette, coques,
Ricotta, safran, verveine -
RIS DE VEAU – TRUFFE
En croûte de mie de pain – artichaut –béarnaise à la truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€ -
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole,
Aubergine, miso, pistache, abricot -
Melon Cavaillon
Géranium Rosat, amande, sorbet agastache -
Myrtille
Chocolat Yvoir, estragon, sorbet citron
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 68€
Vin “élégance” 140€
Sélection sans alcool 44€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
-
Amuses-bouche
-
Thon rouge
En 3 préparations, tomate, anchois,
Olive noire, capucine, yuzu -
Turbot
Courgette, coques,
Ricotta, safran, verveine -
Langoustine Royale
En 2 préparations, Concombre, shiso vert, yaourt grec,
Combava, sésame
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
RIS DE VEAU – TRUFFE
En croûte de mie de pain – artichaut –béarnaise à la truffe
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 55€
-
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole,
Aubergine, miso, pistache, abricot -
Melon Cavaillon
Géranium Rosat, amande, sorbet agastache -
Myrtille
Chocolat Yvoir, estragon, sorbet citron
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 85€
Vin “élégance” 175€
Sélection sans alcool 55€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
-
Thon rouge
En 3 préparations, tomate, anchois,
Olive noire, capucine, yuzu70 € -
Homard bleu
Cerise, amande, géranium Rosat
Mozzarella de Neufchâteau95 € -
Langoustine Royale
En 2 préparations,
Concombre, shiso vert, yaourt grec,
Combava, sésame
SUPPLÉMENT CAVIAR: 25€85 €
-
Turbot
Courgette, coques,
Ricotta, safran, verveine95 € -
Ris de veau – Truffe
En croûte de mie de pain, artichaut, béarnaise à la truffe105 € -
Pigeon d’Anjou
Cuisse confite, raviole,
Aubergine, miso, pistache, abricot90 €
-
Melon Cavaillon
Géranium Rosat, amande, sorbet agastache25 € -
Myrtille
Chocolat Yvoir, estragon, sorbet citron25 € -
Soufflé chocolat
Cerise pochée au vin rouge
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
-
Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
De menu's en de kaart worden op geregelde tijdstippen aangepast. Blijf op de hoogte!
De kamers
De 6 kamers van het hotel zorgen ervoor dat uw verblijf harmonieus, evenwichtig en smaakvol verloopt. Ze bieden dan ook alle comfort. De indrukwekkende eikenhouten balken en de majestueuze schouw zijn hartverwarmend en doen de luxe uit het verleden herleven.

evenwicht en goede smaak uitstraalt. ”
- Televisie
- Radio
- Wifi gratis
- Telefoon
- Parking
TARIEVEN - ONTBIJT INBEGREPEN(pour 2P.)
SINGLE: -15 € | Hond verboden trappengebouw