La Table de Maxime
Fine dining restaurant & premier rooms
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open from Wednesday evening to Sunday evening - Restaurant closed on Monday, Tuesday, Wednesday lunchtime and Saturday lunchtime -
Restaurant
Ardennois born and bred, Maxime Collard bids dinner guests a cordial and culinary refined welcome at his restaurant. In this fully renovated old farmhouse, the rustic charm of bygone days harmoniously blends in with the contemporary design style, exuding a plush sense of modern refinement in a location steeped in history.
As far as the eye can see, just a few steps away from the lovely terrace, guests are embraced by the lush natural scenery. Gently rippling mere yards away from the restaurant, the clear river Our provides fresh water to the surrounding fields and woodlands.
![](http://www.maximecollard.be/wp-content/themes/tablemaxime/images/table06.png)
of the Ardennes! ”
Hotel
To enable visitors to enjoy the deep-rooted allure of the local area for a little longer, Maxime Collard also has 6 romantic room on offer.
The beneficent sense of comfort and peace and quiet are thrown in for good measure in these delightful rooms daubed in warm and restrained hues.
Each room is unique, with details of yesteryear naturally mixing in with the contemporary furniture pieces.
with a contemporary sauce. ”
Driven by an intrinsic of creativity and eager to drive his business forward, Maxime Collard has developed a culinary style that is up there with the best of them with astounding swiftness.
The Chef![Photo Maxime Collard](http://www.maximecollard.be/wp-content/themes/tablemaxime/images/maxime.png)
Les menus
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Amuses-bouche
-
Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert -
Pêche
Baba au Rhum, verveine -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 42€
Vin “élégance” 54€
Sélection sans alcool 30€
- - -
Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu -
Filet de rouget rôti
Pomme de terre, fenouil, pain soufflé,
Bouillabaisse, rouille -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert -
Pêche
Baba au Rhum, verveine -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 56€
Vin “élégance” 72€
Sélection sans alcool 40€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
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Amuses-bouche
-
Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu -
Filet de rouget rôti
Pomme de terre, fenouil, pain soufflé,
Bouillabaisse, rouille -
Langoustine Royale
en 3 préparations
Concombre, melon Galia, yaourt Grec
Citron combava, bisque, huile de piment doux
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
RIS DE VEAU – TRUFFE MELANOSPORUM
En croûte de mie de pain – artichaut – béarnaise
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert -
Pêche
Baba au Rhum, verveine -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 70€
Vin “élégance” 90€
Sélection sans alcool 50€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
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Homard bleu
Déclinaison de tomates, tagète
Yuzu, Ponzu
80 € -
Truite de chez Angélique Gillet
Accompagnée de sa rillette et de son bouillon
concombre, radis, menthe, capucine, raifort70 € -
Foie de canard poêlé
Cerise, shiso, girolle, amande, fraîche
Raviole de foie gras, bouillon de champignons70 € -
Langoustine Royale
en 3 préparations
Concombre, melon Galia, yaourt Grec
Citron combava, bisque, huile de Piment doux
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€85 €
-
Filet de rouget rôti
Pomme de terre, fenouil, pain soufflé,
Bouillabaisse, rouille75 € -
Saint-Pierre
Déclinaison de courgette
Poivron confit, coque, sauce vierge90 € -
Suprême de Pigeon d’Anjou
Raviole d’abats, consommé à la livèche
Cuisse confite, betterave, cassis, curry vert80 € -
Ris de Veau – Truffe Melanosporum
En croûte de mie de pain, artichaut, béarnaise95 €
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Pêche
Baba au Rhum, verveine25 € -
Framboise
Panacotta à la Vanille, géranium Rosat, agastache25 € -
Soufflé au Chocolat
Cerise pochée au vin rouge
Glace à la Vanille bleue30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
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Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
The menus and the menu cards change frequently, keep up to date!
Rooms
The hotel's 6 guest rooms are a standing invitation to enjoy your stay in a setting that exudes harmony, balanced and good taste embedded in all modern convenience. The imposing oak beams and the majestic fireplace rekindle the warmth and sumptuous bliss of days of yore.
![](http://www.maximecollard.be/wp-content/themes/tablemaxime/images/fleur.png)
a sense of balance and good taste. ”
- TV
- Radio
- Free Wi-Fi
- Telephone
- Parking
RATES - BREAKFAST INCLUDED(pour 2P.)
~ Superior double room ( with shower ): 210 €
SINGLE: -15 € | Dog prohibited Staircase building