La Table de Maxime
Fine dining restaurant & premier rooms
Our 23 - 6852 Our
Tél.: 0032 (0)61 23 95 10
- Open from Wednesday evening to Sunday evening - Restaurant closed on Monday, Tuesday, Wednesday lunchtime and Saturday lunchtime -
Restaurant
Ardennois born and bred, Maxime Collard bids dinner guests a cordial and culinary refined welcome at his restaurant. In this fully renovated old farmhouse, the rustic charm of bygone days harmoniously blends in with the contemporary design style, exuding a plush sense of modern refinement in a location steeped in history.
As far as the eye can see, just a few steps away from the lovely terrace, guests are embraced by the lush natural scenery. Gently rippling mere yards away from the restaurant, the clear river Our provides fresh water to the surrounding fields and woodlands.
of the Ardennes! ”
Hotel
To enable visitors to enjoy the deep-rooted allure of the local area for a little longer, Maxime Collard also has 6 romantic room on offer.
The beneficent sense of comfort and peace and quiet are thrown in for good measure in these delightful rooms daubed in warm and restrained hues.
Each room is unique, with details of yesteryear naturally mixing in with the contemporary furniture pieces.
with a contemporary sauce. ”
Driven by an intrinsic of creativity and eager to drive his business forward, Maxime Collard has developed a culinary style that is up there with the best of them with astounding swiftness.
The ChefLes menus
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Amuses-bouche
-
Asperges de Malines,
King Crabe, ponzu,
Oxalis, brioche feuilletée
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
CUISSES DE GRENOUILLE – RIS DE VEAU - MORILLE
A l’ail chinois, caramélisé au Tandoori, sauce Noilly Prat
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Agneau de chez Bertrand Jaspart
Cuisse confite, ail des ours,
Artichaut poivrade, anchois, piperade -
Rhubarbe
Herbe aux bisons, crémeux chocolat blanc, Shiso -
Fraise gariguette
Pistache, limequat
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 42€
Vin “élégance” 54€
Sélection sans alcool 30€
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Servi uniquement le midi
-
Amuse-bouche
-
Asperges de Malines,
King Crabe, ponzu,
Oxalis, brioche feuilletée
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Turbot rôti
Asperge verte de chez Stéphane Longlune,
Avocat, navet, aspérule
Mousseline au Maitrank -
CUISSES DE GRENOUILLE – RIS DE VEAU - MORILLE
A l’ail chinois, caramélisé au Tandoori, sauce Noilly Prat
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Agneau de chez Bertrand Jaspart
Cuisse confite, ail des ours,
Artichaut poivrade, anchois, piperade -
Rhubarbe
Herbe aux bisons, crémeux chocolat blanc, Shiso -
Fraise gariguette
Pistache, limequat
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 56€
Vin “élégance” 72€
Sélection sans alcool 40€
Servi uniquement le midi et le mercredi, jeudi et dimanche soir
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Amuses-bouche
-
Asperges de Malines,
King Crabe, ponzu,
Oxalis, brioche feuilletée
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€ -
Turbot rôti
Asperge verte de chez Stéphane Longlune,
Avocat, navet, aspérule
Mousseline au Maitrank -
Langoustine Royale
Petits pois, menthe
Citron caviar, bisque safranée -
CUISSES DE GRENOUILLE – RIS DE VEAU - MORILLE
A l’ail chinois, caramélisé au Tandoori, sauce Noilly Prat
PLAT SIGNATURE : SUPPLÉMENT DE 50€ -
Agneau de chez Bertrand Jaspart
Cuisse confite, ail des ours,
Artichaut poivrade, anchois, piperade -
Rhubarbe
Herbe aux bisons, crémeux chocolat blanc, Shiso -
Fraise gariguette
Pistache, limequat
ASSIETTE DE FROMAGES AFFINES À LA PLACE DES DESSERTS : SUPPLÉMENT DE 10€ -
Mignardises
Vin “découverte” 70€
Vin “élégance” 90€
Sélection sans alcool 50€
Servi le midi et le soir
*Nos tarifs sont sujets à modification au cours de l’année.
À la carte
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Asperges de Malines
King Crabe, ponzu, oxalis, brioche feuilletée
SUPPLÉMENT CAVIAR : 25€80 € -
Truite de chez Angélique Gillet
Accompagnée de sa rillette et de son bouillon
Asperge verte de Stéphane Longlune, radis, menthe, raifort70 € -
Cuisses de grenouille – ris de veau - morilles
A l’ail chinois, caramélisé au Tandoori, sauce Noilly Prat85 € -
Langoustine Royale
Petits pois, menthe, citron caviar, bisque safranée85 €
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Turbot rôti
Asperge verte de chez Stéphane Longlune
Avocat, navet, aspérule
Mousseline au maitrank90 € -
Bar
Couteau de mer, Jambon d’Ardenne
Artichaut, pequillos, fenouil, sauce vierge90 € -
Agneau de chez Bertrand Jaspart
Cuisse confite, ail des ours,
Artichaut poivrade, anchois, piperade80 € -
Ris de veau
Morilles, asperge de Malines, fève des Marais95 €
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Rhubarbe
Herbe aux bisons, crémeux chocolat blanc, Shiso
Fraise gariguette
Pistache, limequat28 € -
Moelleux au chocolat Grand Cru
Mangue, fruit de la passion25 € -
Soufflé au Yuzu
Fraise Gariguette, compotée de rhubarbe
Sorbet fraise30 € -
Dame blanche tournée minute
À la Vanille Bleue, chocolat Araguani20 €
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Assortiment de fromages
Pain au noix25 €
The menus and the menu cards change frequently, keep up to date!
Rooms
The hotel's 6 guest rooms are a standing invitation to enjoy your stay in a setting that exudes harmony, balanced and good taste embedded in all modern convenience. The imposing oak beams and the majestic fireplace rekindle the warmth and sumptuous bliss of days of yore.
a sense of balance and good taste. ”
- TV
- Radio
- Free Wi-Fi
- Telephone
- Parking
RATES - BREAKFAST INCLUDED(pour 2P.)
~ Superior double room ( with shower ): 210 €
SINGLE: -15 € | Dog prohibited Staircase building